Spies Rejser & Emely Freja 

Yogarejse til Rhodos

Denne rejse er UDSOLGT! 

Læs om andre rejser HER
 

Hvornår: 8/5 – 15/5 2022
Pris: 5.895,- pr. person 

inkl fly, hotel, transport 10 x 1.5 times yoga mm 


Afrejse fra: København og Billund

 

Nyd en skøn yogaferie på et af vores mest populære hoteller i selskab med yogalærer Emely Freja, der til maj vil undervise i solen på Rhodos.

·     10 x  yoga

·     Et af vores bedste hoteller

·     Mulighed for sociale arrangementer

 

Tilmeld dig rejsen HER (Link til Spies hjemmeside)

Yogarejse til Rhodos

Program

På denne rejse foregår yogaundervisningen udendørs tæt på havet, og vi dyrker yoga 10 gange a 1,5 times varighed. Vi starter dagen sammen på yogamåtten og mødes igen sen eftermiddag. På hele rejsen vil du blive guidet igennem yogaundervisningen, som tager udgangspunkt i hatha yoga, men vi stifter også bekendtskab med andre grene såsom vinyasa og yin. Vi starter hver time med meditation og afslutter undervisningen med en guidet savasana. På rejsen bliver det muligt at skabe fordybelse og nærvær igennem såvel yogaen som i de smukke omgivelser.
 

Emely har mange års undervisningserfaring, og yogaen tilpasses og henvender sig til alle niveauer. Det er muligt at deltage uanset alder, køn samt fysiske og psykiske udfordringer. I sin undervisning ligger Emely vægt på, at man skal føle sig godt tilpas og lære at lytte til, hvad ens krop hvisker til en.
 

Efter morgenyogaen kan du nyde en skøn morgenmadsbuffet, enten i samvær med de andre yogier eller alene. Inden eftermiddagsyogaen har du tid til at slappe af ved poolen eller havet, nyde behandlinger i spaafdelingen eller hygge dig med de andre deltagere. Efter eftermiddagsyogaen er det muligt at spise sammen med gruppen, eller som man selv ønsker.
 

Fra hotellet er der kun 4,5 km til Rhodos by og den gamle bydel, som med sine mange små butikker, caféer og restauranter er et besøg værd. Hotellet tilbyder desuden gratis holdtræning med SATS-instruktører, og der findes tennisbane, udendørs motionsbane og en lækker spaafdeling med mange gode behandlinger. Det vil også være muligt at deltage på en fælles gå-/vandretur med yogagruppen i løbet af ugen.

IMG_2006.HEIC

Din Instruktør

Emely Freja var med til sin første yogatime, allerede før hun blev født, idet hendes mor var til gravidyoga. I starten af 20’erne blev Emely for alvor væltet omkuld af yogaens kræfter, og hun begyndte en daglig yogapraksis med ikke blot fysiske stillinger, men også pranayama vejrtrækningsøvelser samt andre grene inden for yoga.
 

I 2015 fuldførte hun Yoga Alliances internationale yogalæreruddannelse på 200 timer og opnåede derved titlen 200RYT. Yogaen bliver fortsat ved med at vise Emely nye veje og måder, hun kan være den bedste udgave af sig selv på. Siden 2014 har hun rejst verden rundt for at opleve nye kulturer, smuk natur samt finde ny og anderledes inspiration til sin yogalivsstil. Hun underviser ugentlige hold både i Danmark og i udlandet. Med en tidligere brækket ryg og ødelagt korsbånd kender hun til både de fysiske og mentale forhindringer, som krop og sind kan have, og hun bestræber sig på, at hver stilling skal gøres individuel og tilpasses til netop den krop, den skal udføres i. Læs mere om Emely HER

IMG_2006.HEIC
Yogarejse til Rhodos

Her skal du bo 

Vi bor på voksenhotellet Sunprime Miramare Beach, der ligger lige ud til havet. Hotelområdet er på hele 70.000 m2 og strækker sig over godt 1 km med gangstier, der bugter sig gennem en frodig have. Hotellet har bl.a. pool, motionsrum og restaurant. Du kan læse mere om hotellet HER

Yogarejse til Rhodos

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår i rejsen: 
Prisen er fra 5.895,- pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse

 • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r

 • Mad ombord på flyet

 • 30 kg bagage på flyet

 • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r

 • Delt 2-værelses Junior Suite med terrasse mod haven

 • Yogaprogram

 • Klimakompensation
   

Valgfrie tillæg

 • Tillæg for at bo alene i værelset: fra 1.700,-.
  Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn.

 • Priser for andre værelsestyper og måltidspakker kan ses under tilmeldingslinket.


  Vær opmærksom på: 

 • Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig tilmelding anbefales.

 • Enkelte undervisningstimer kan blive flyttet eller aflyst, hvis der mod forventning falder regn.

 • Medbring egen yogamåtte.

 • Skatter og afgifter: De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Skattesatsen for Sunprime Miramare Beach (kategori 4) er 3 EUR pr. lejlighed pr. nat.

Yogarejse til Rhodos
Yogarejse til Rhodos

Om Flyrejsen

Vi flyver direkte til Rhodos fra København og Billund.
 

Fra København:
Afrejse 8/5 fra København kl. 07.30 ankomst på Rhodos kl. 11.55
Hjemrejse 15/8 fra Rhodos kl. 23.35 ankomst i København kl. 02.10
 

Fra Billund:
Afrejse 8/5 fra Billund kl. 06.00 ankomst på Rhodos kl. 10.30
Hjemrejse 15/8 fra Rhodos kl. 11.55 ankomst i Billund kl. 14.35

Tilmelding 

Ved spørgsmål samt yderligere information kontakt 

emelyfreja1@hotmail.com 
 

Tilmeld dig rejsen HER