Yogarejse til Kreta

Yogarejse til Kreta

Yogarejse til Kreta med Spies Rejser & Emely Freja Petersen 

UDSOLGT! - Tjek yogarejse til Rhodos HER

Hvornår: 21/4-28/4 2022
Pris: 5.495,- pr person

Inkl, fly, hotel, yoga mm  
Afrejse fra Billund og København

Tag på yogaferie med Emely Freja Petersen til skønne Kreta, hvor en uges yoga med fuld havudsigt venter.

 • 10 timers yoga

 • Erfaren yogainstruktør

 • Lækkert hotel med fantastisk havudsigt fra alle værelser
   

Der er maks. 20 pladser på denne rejse, og vi anbefaler derfor hurtig reservation. Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere. Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne.

Se rejsen på Spies hjemmeside HER

Program

Yogarejse til Kreta

På denne rejse foregår yogaundervisningen udendørs tæt på havet, og vi dyrker yoga 10 gange a 1,5 times varighed. Vi starter dagen sammen på yogamåtten og mødes igen sen eftermiddag. På hele rejsen vil du blive guidet igennem yogaundervisningen, som tager udgangspunkt i hatha yoga, men vi stifter også bekendtskab med andre grene såsom vinyasa og yin. Vi starter hver time med meditation og afslutter undervisningen med en guidet savasana. På rejsen bliver det muligt at skabe fordybelse og nærvær igennem såvel yogaen som i de smukke omgivelser.

Emely har mange års undervisningserfaring, og yogaen tilpasses og henvender sig til alle niveauer. Det er muligt at deltage uanset alder, køn samt fysiske og psykiske udfordringer. I sin undervisning ligger Emely vægt på, at man skal føle sig godt tilpas og lære at lytte til, hvad ens krop hvisker til en.

I dagtimerne kan du finde en plads i solen eller skyggen på hotellets poolområde eller gå ned på stranden og nyde en svømmetur i det klare vand. Du kan også slentre en tur i strandkanten, tage på vandretur i bjergene eller medbringe en bog og slappe af i den lille rolige fiskerby Makrigialos. Hotellet har også en fin spaafdeling, hvor du kan tilkøbe behandlinger.

I løbet af ugen er der mulighed for at tage med Emely på vandretur op af bjergstierne bag hotellet.

Der er rig lejlighed til at være social i løbet af ugen. Dem, der har lyst, spiser sammen morgen og aften i restauranten. Har du mere lyst til at have tid for dig selv, er der også gode muligheder for det. Rejser du alene, skal du ikke bekymre dig – du vil aldrig være alene, medmindre du selv vælger det.

Din Instruktør

Emely Freja har i 2015 fuldført Yoga Alliances internationale yogalæreruddannelse på 200 timer og opnåede derved titlen 200RYT. Siden 2014 har hun rejst verden rundt for at opleve nye kulturer, smuk natur samt finde ny og anderledes inspiration til sin yogalivsstil. Hun underviser ugentlige hold både i Danmark og i udlandet. Med en tidligere brækket ryg og ødelagt korsbånd kender hun til både de fysiske og mentale forhindringer, som krop og sind kan have, og hun bestræber sig på, at hver stilling skal gøres individuel og tilpasses til netop den krop, den skal udføres i. Læs mere om Emely her.

IMG_9542 4.JPG
Yogarejse til Kreta

Her skal du bo

Ocean Beach Club er bygget med fokus på luksus og afslapning. Hotellet vender mod havet og ligger lige oven for en af Kretas bedste strande. Hotellet har en god restaurant med sund mad, en spaafdeling og et motionsrum samt SATS-holdtræning, hvis du trænger til mere motion.
Læs mere om hotellet HER

Tilmelding 

Yogarejse til Kreta

Om flyrejsen 

Vi flyver direkte til Kreta fra København og Billund.
 

Fra København:
Afrejse fra København 21/4 kl. 06.10, ankomst på Kreta kl. 10.30.
Hjemrejse fra Kreta 28/4 kl. 11.40, ankomst i København kl. 14.10
 

Fra Billund:
Afrejse fra Billund 21/4 kl. 07.00, ankomst på Kreta kl. 11.30.
Hjemrejse fra Kreta 28/4 kl. 12.50, ankomst i Billund kl. 15.30.

Yogarejse

Praktisk information om rejsen 

Yogarejse til Kreta
Hvad indgår i rejsen?
 

Prisen er 5.495,- pr. person

 • Fly med Sunclass Airlines t/r

 • Mad ombord på flyet

 • 30 kg bagage inkl. 6 kg håndbagage

 • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r

 • Delt 2-værelses Club House Suite med havudsigt

 • Min. 10 x yoga

 • Klimakompensation

Prisen er pr. person ved to personer i delt 2-værelses Suite.

Valgfrie tillæg

 • Prisen for at bo alene er fra 6.295,-
  Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn.

 • Priser på måltidspakker og andre værelsestyper kan ses ved tilmelding.
   

Vær også opmærksom på
 • Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 2 timer og 15 minutter (plus pause undervejs). Køreturen går ad naturskønne og nogle steder snoede veje. Omkring halvvejs vil der være et stop, hvor du kan købe drikkevarer og snacks eller benytte toilettet.

 • Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere.

 • Pladserne tildeles i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage, om du har fået plads på rejsen.

 • Der er yogamåtter til låns på hotellet.
   

Skatter og afgifter: De græske myndigheder opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Skattesatsen for Ocean Beach Club (kategori 4) er 3 euro pr. lejlighed pr. nat.

Ved spørgsmål samt yderligere information kontakt 

emelyfreja1@hotmail.com 
 

Tilmeld dig rejsen HER