KGSMASS1070_2_30.jpeg

Yogarejse til Kalymnos

Yogarejse til smukke Kalymnos med Emely Freja & Spies Rejser
 

27/5 2022 - 3/6 2022

6.999,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra København

 

Rejs med Emely Freja til en perle i det græske øhav - Kalymnos! Her findes de smukkeste udsigter og et charmerende græsk lokalliv.

 • Lille yogahold på 10-15 personer

 • Mulighed for vandringer

 • Socialt sammenvær


Se rejsen på Spies hjemmeside HER

Program

KGSMASS1070_2_30.jpeg

På denne rejse foregår yogaundervisningen udendørs på hotellets terrasse, med smuk udsigt over havet og naboøen Telendos. Vi dyrker yoga 10 gange a 1,5 times varighed. Vi starter dagen sammen på yogamåtten og mødes igen sen eftermiddag. På hele rejsen vil du blive guidet igennem yogaundervisningen, som tager udgangspunkt i hatha yoga, men vi stifter også bekendtskab med andre grene såsom vinyasa og yin. Vi starter hver time med meditation og afslutter undervisningen med en guidet savasana. På rejsen bliver det muligt at skabe fordybelse og nærvær igennem såvel yogaen som i de smukke omgivelser.

Emely har mange års undervisningserfaring, og yogaen tilpasses og henvender sig til alle niveauer. Det er muligt at deltage uanset alder, køn samt fysiske og psykiske udfordringer. I sin undervisning ligger Emely vægt på, at man skal føle sig godt tilpas og lære at lytte til, hvad ens krop hvisker til en.

Midt på dagen kan du nyde din ferie med afslapning på stranden, slentreture langs gaderne og gode, lange frokoster på tavernaerne. Fra stranden i Massouri kan man snorkle og man kan også være heldig at se delfiner. I løbet af ugen kan du også vælge at tage med på en vandring med lokalguide, dette kan tilkøbes hjemmefra.

Der er rig lejlighed til at være social i løbet af ugen. Dem, der har lyst, spiser vi morgenmad sammen, og om aftenen går vi ud og nyder de lækre lokale restauranter. Har du mere lyst til at have tid for dig selv, er der også gode muligheder for det.

Din Instruktør

Emely Freja har i 2015 fuldført Yoga Alliances internationale yogalæreruddannelse på 200 timer og opnåede derved titlen 200RYT. Siden 2014 har hun rejst verden rundt for at opleve nye kulturer, smuk natur samt finde ny og anderledes inspiration til sin yogalivsstil. Hun underviser ugentlige hold både i Danmark og i udlandet. Med en tidligere brækket ryg og ødelagt korsbånd kender hun til både de fysiske og mentale forhindringer, som krop og sind kan have, og hun bestræber sig på, at hver stilling skal gøres individuel og tilpasses til netop den krop, den skal udføres i. Læs mere om Emely her.

IMG_9542 4.JPG
KGSMASS1079_2_30.jpeg

Her skal du bo

Massouri Beach

Massouri Beach er et dejligt lille lejlighedshotel med rummelige lejligheder og en perfekt beliggenhed ved stranden i Massouri centrum. Hotellet har et fint lille poolområde med udsigt over havet og naboøen Telendos.
Læs mere om hotellet HER. 

Tilmelding 

gr_mykonos_kalafati_7z117nnz4x_00014.webp

Om flyrejsen 

Vi flyver med Sunclass Airlines

Afrejse 27/5 fra København kl. 07.00, ankomst til Kos kl. 11.20
Hjemrejse 3/6 fra Kos kl. 12.40, ankomst i København kl. 15.05

Yogarejse

Praktisk information om rejsen 

yoga solnedgang .jpeg

Praktisk info

Prisen er 6.999,- pr. person

I prisen indgår:

 • Flyrejse t/r med Sunclass Airlines

 • Mad ombord på flyet

 • 20 kg bagage på flyet

 • Bus/færge fra lufthavn til hotel t/r

 • Delt lejlighed mod havet

 • Min. 10 x yoga

 • Morgenmad
   

Valgfrie tilkøb

 • Bo alene i lejligheden: fra 1.500,-

 • Vandring med lokal guide: 229,-
   

Vær også opmærksom på

 • På rejsen flyver du til Kos og sejler derefter til Kalymnos. Vores guider møder dig i Kos Lufthavn og viser vej til den rigtige bus. Transporten til færgelejet Mastihari tager ca. 10 minutter, og fra bussen er der ca. 200 meter at gå til færgen - du bærer selv din bagage. Ventetid på op til 1 time kan forekomme. Overfarten til Kalymnos tager fra 30 til 60 minutter, afhængigt af bådtype. Transporten med bus eller minibus fra havnen i Pothia til hotellet tager 20-35 minutter (ca. 8 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop.
  På hjemrejsedagen bliver du hentet i bus ved hotellet og kørt til havnen i Pothia, hvorfra der er færge til Mastihari på Kos. Ventetid forekommer i Mastihari (fra ca. 30 minutter til 2 timer), før transferbussen kører til lufthavnen. Der er restauranter på havnen.

 • Medbring egen yogamåtte.

Skatter og afgifter: De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Beløbet er ca. 3 EUR pr. person/nat og skal betales af alle fra 16 år og opefter. Skatten betales direkte til hotellet og indgår ikke i rejsens pris.

Ved spørgsmål eller yderligere information kontakt: Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 mandag-fredag kl. 10-12 eller 
sport@spies.dk
 

Tilmeld dig rejsen her