AKYAKA__ARDASUSOY.JPG

Kitesurfing & Yoga i Tyrkiet 
August 

(OBS. over halvdelen af pladserne er booket) 

Hvornår: 5-12 august 2022 
(Samme camp holdes også i september - læs mere HER

 

Pris: 5250kr.  

 

Rejs med OceanSoul på yoga & kitesurfing rejse til solrige og vindfyldte Tyrkiet.  

 

 • Daglig yogaundervisning

 • Kitesurfing coaching (Begynder + øvet)

 • Smuk natur

 • Samvær og hygge i gruppen

AKYAKA__ARDASUSOY.JPG

Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne. Kitesurfing coaching som er inkluderet i rejsen, er for kitesurfere med eksisterende erfaring og eget udstyr. Udstyr kan lejes på destinationen. Begynderkitesurfing kursus kan også tilkøbes.

Der er max 20 deltagere på rejsen, og vi anbefaler derfor hurtig tilmelding.

 

Vi starter vores morgener med udendørs yogaundervisning, efterfulgt af en stor traditionel tyrkisk morgenmadsbuffet. Herefter går turen i fællesskab mod stranden, hvor vi kitesurfer sammen. Om aftenen er der mulighed for at deltage i fællesspisning og hygge med gruppen.

Akyaka er kendt for sin stabile termik vind som starter formiddag og varer indtil solnedgang. Vinden kan variere imellem 7m/s og 10m/s. Hvis vinden mod forventning skulle udeblive en dag, er der rig mulighed for no-wind aktiviteter. Bl.a. volleyball, slackline, eller at køle dig i frisk bjergvand fra en skøn flod der strømmer igennem byen.

 

På rejsen vil det være muligt at tage det i dit eget tempo og deltage i det du har lyst til. Hvis du har lyst, kan du slappe af ved poolen eller stranden. Tage på SUP eller kajaktur. Det er også muligt at tage på ture i lokalområdet som bl.a. vandfaldstur, historiske seværdigheder mm.

 

Du vil få en uforglemmelig uge, hvor hvert hjørne af din krop bliver strakt ud og styrket – glæd dig til at mærke vinden i håret og få saltsprøjt på huden under varmere himmelstrøg.

Azmak.jpeg

Dine Instruktører

Emely Freja 

DSC04581.jpg

Emely Freja fungerer på rejsen som rejseleder, yogainstruktør samt kitecoach. Emely har siden 2010 udlevet sin drøm rundt omkring i verden, hvor hun har trænet og undervist i både kitesurfing & yoga. Emely er 2 x dansk & 2x tyrkisk mester i kitesurfing (2019, 2020 & 2021). Hun har flere kitesurfing instruktør uddannelser bag sig. Begge Emely’s forældre er yogalærere og hun er vokset op med livsstilen. I 2015 blev hun uddannet 200RYT igennem Yoga Alliance og har siden delt hendes store viden med yogaelever i hele verden. Hendes store rejseerfaring og passion for både vandsport samt yoga giver hende en yderst professionel tilgang til hendes undervisning både i kitesurfing og yoga.

Vejr & Vind

Vejret i Akyaka i august byder på sol og blå himmel. Gennemsnitstemperaturen er på ca. 30C. Hvis du er kuldeskær en shorty-våddragt til på vandet (Kan evt. også tilkøbes på rejsen efter behov).  

Akyaka er kendt som et af de bedste begynderspots i hele Europa. Dette er bl.a. grundet pålandsvind samt en lækker sandbund du kan bunde ca. 150m ud. Vinden er for det meste stabil, konsistent og ikke stødende. Akyaka skaber også de ideelle forhold til den garvede kitesurfer med verdensklasse forhold til foil, freeride, freestyle. Vi er med dig hele vejen og giver både inspiration og hjælp til at lære alt fra din første vending til et unhooked-handlepass.

DSC04678.jpg

Yoga

Yogaundervisningen er tilpasset så både helt nybegyndere og øvede kan deltage. Alt er guidet og tilpasset så alle for noget ud af det. Yoga er ingen konkurrencen og du skal blot komme helt som du er. Yogatimerne tager udgangspunkt i Hatha-yoga men vi berører også elementer fra yin og vinyasa yoga. Yogaundervisningen foregår udendørs hvor vi trækker den rene friske luft helt ned i lungerne.  

DSC05108.jpg
DSC04635.jpg

Ender Madan

Ender fungerer som rejseleder samt kitecoach på rejsen. Ender er født og opvokset i Akyaka. I hans unge dage har han arbejdet på et af de lokale turbåde og siden 2017 har han undervist i kitesurfing i Akyaka. Han er en rigtig ”waterman” og kender Akyakas vind samt vandforhold bedre end sin egen baglomme. Ender har læst en bachelor i idræt og har en baggrund som professionel basketball spiller i Tyrkiet.

 Ender er selv en garvet kitesurfer og hans professionelle samt rolige tilgang til at undervise har været yderst værdsat af hans elever igennem årene.

211887945_560791721971832_1171083986284666083_n.jpg

Kiteskole 

Vores base på kitestranden er KiteXtreme som er ejet af Taner Aykurt 7x Tyrkisk kitesurfingmester. Taner var Emely’s første kitesurfing underviser tilbage i 2011. KiteXtreme er nyligt renoveret og skaber rammerne for den perfekte kitesurfing oplevelse. Når du ikke giver den gas på vandet, kan du slappe af i skyggen eller underholde dig selv med spil eller andet. Taner har stor national samt international erfaring og det er Taner som står for afviklingen af begynderundervisningen i løbet af ugen.

Begynder kitesurfing undervisning

Hvis du ikke allerede kan kitesurfe er det muligt at tilkøbe et begynder kursus. Begynderkurset dækker over 6 timers privatundervisning med engelsktalende instruktør.

Kurset er opbygget så du gradvist skaber et kendskab til sporten. Der undervises på godt kvalitetsudstyr fra F-one og sikkerheden er altid i fokus. Den første del af kursus skaber du kendskab med den nødvendige terminologi, sikkerhed samt hvordan man styrer kiten. I dit eget tempo fortsætter du herefter med forskellige øvelser i vand der vil gøre dig mere komfortabel med kiten og senere klar til at komme op på boardet! Alle lærer forskelligt og i et forskelligt tempo. Efter endt kursus kan du efter behov fortsætte med undervisningen, eller tilslutte dig resten af de øvede i gruppen hvor der dagligt vil være hjælp samt coaching fra Emely og Ender. 

 

Der er begrænsede antal begynder pladser – så bookning af dette skal oplyses i tilmeldingen. Prisen er 240€ som betales til kiteskolen ved ankomst til Akyaka.  

DSC04750.jpg
Hoteludsigt.jpeg

Her skal du bo 

Elif Hanim Hotel & Spa er et skønt autentisk hotel med beliggenhed blot 20 meter fra den kendte flod Azmak (Klart naturligt bjergvand der strømmer igennem landsbyen) og tæt på centrum. Hotellet tilbyder komfortable værelser og har et dejligt poolområde samt et spaområde som bl.a. tilbyder traditionel tyrkisk bad (Hamam). Hotellets restaurant har direkte udsigt til Azmak floden.

Praktisk Information 

Prisen er 5250kr. pr. person.

I prisen indgår:

 • Fælles bustransfer fra lufthavn til hotel t/r

 • Delt dobbeltværelse

 • Morgenmads buffet

 • Daglig yoga undervisning

 • Indgang til kitestranden

 • Fælles transport til/fra kitestranden

 • Opbevaring af kiteudstyr i kiteskolen (kitestorage)

 • Daglig kitecoaching/kiteteori i gruppen efter forholdene

 • Kitespotguide

 

Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse. Vi sætter dig sammen med en anden deltager af samme køn. Tillæg for at bo alene i værelset er: +2000kr (Skal oplyses ved tilmelding).

Dette er ikke inkluderet i prisen:

 • Rejseforsikring (Sørg for at den dækker kitesurfing)

 • Flybillet

 • Resterende måltider

 • Drikkevarer 

Morgenmad.jpeg
Pool.jpeg

Flyinformation

DSC04536.jpg

Din flybillet er ikke inkluderet i prisen og du skal derfor selv sørge for at købe den. Hvis du har behov for det – kontakt os endelig – så hjælper vi dig meget gerne med din booking.

Dalaman lufthavn ligger ca. 45 min kørsel fra Akyaka – vi anbefaler følgende afgange fra København.

 

SunXpress flyver direkte fra København til Dalaman. Turen tager imellem 3 timer og 30 minutter og 3 timer og 45 minutter. 

 

5/8-2022

Afgang fra København 11:15

Ankomst Dalaman 15:50

12/8-2022

Afgang fra Dalaman 07:30

Ankomst København 10:15

 

Du kan booke dine flybilletter igennem dette link: https://www.sunexpress.com/en/

 

Det er muligt at medbringe kite-boardbag på flyet mod ekstra betaling (ca. 50€ hver vej). Find info HER 

Ønsker du ikke selv at medbringe kitesurfing udstyr, kan dette også lejes på destinationen. 
Du kan se priser for leje af udstyr HER

Det er også muligt at flyve med Pegasus Airlines eller Turkish Airlines med et stop i Istanbul.

Du kan booke din flybilletter igennem dette link: https://www.flypgs.com/en  

 

Hvis du ønsker at blive hentet af os og kørt med fællestransport til hotellet anbefaler vi overstående afgange. Du er også velkommen til at komme på andre tidspunkter, men så skal du selv stå for transporten til hotellet (Vi kan også vejlede i dette).

Tilmelding

Tyrkiet kræver IKKE visum – sørg blot for at dit pas er gyldigt i minimum 6 mdr. fra indrejsedatoen. Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig tilmelding anbefales. Ønsker du at deltage i yoga skal du medbringe din egen yogamåtte.   

 

Du tilmelder dig ved at sende en e-mail til emelyfreja1@hotmail.com med følgende oplysninger:

 • Navn

 • Alder

 • Rejser du sammen med andre? Og ønsker i at dele værelse?

 • Oplys om du ønsker at bestille begynder kitesurfing kursus

 • Hvis du vil kan du oplyse dit kitesurfing niveau samt hvilke ting du ønsker at lære på rejsen.

 

Pladsen er først din når du har overført depositum på 1.500kr. til vores firmakonto på kontonummer 6847 1969334 (Sydbank) . Oplys dit navn samt Tyrkiet kite uge 32.   

 

Det resterende beløb på 3750kr. skal betales senest 1 Juli på samme konto.

 

Vi sender en opfølgnings e-mail inden. Hvis du mod forventning ikke kan deltage i rejsen, tilbagebetales depositum ikke, men du er velkommen til at finde en anden selv der kan overtage din plads.

 

Hvis de danske myndigheder ikke anbefaler rejser til Tyrkiet grundet Covid-19 restriktioner refunderes hele beløbet tilbage.

DSC04329.jpg
DSC05206.jpg

Spørgsmål & Yderligere information

Du er mere end velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål til rejsen!
Kontakt os på e-mail emelyfreja1@hotmail.com eller på WhatsApp +45 30 11 81 92.

Mere kitecamp? 
Så tag med OceanSoul & Spies Rejser til Kap Verde vinter 2023! 

Vi afholder camp både i januar og i februar. 

Inkl. direkte fly, hotel, morgenmad, yoga & kitesurfing. 

Læs mere JANUAR 
Læs mere FEBRUAR 

Kitesurfing & YOga I Tyrkiet (3).jpg