Kitesurfing Rejser 

cv1018_2_53.jpg
Yoga & Kitesurfing på Kap Verde 
 

Hvornår: 8/3 – 15/3 2022

Pris: 7.995,- pr. person

inkl. fly, hotel morgenmad, boardbag (for de første 15 personer som booker), 1.5 times daglig yoga mm 

Afrejse fra: København
 

Rejs med Emely og Winni på yogarejse med kitesurfing til solsikre og vindfyldte Kap Verde.

  • Halvanden times yoga dagligt

  • Kitesurfing og socialt samvær i gruppen

  • Bo direkte på stranden og tæt på centrum​

 

Program

Vi starter hver morgen med halvanden times udendørs yoga efterfulgt af en stor morgenmadsbuffet. Herefter går kursen mod stranden, hvor vi kitesurfer sammen. Om aftenen kan man vælge at deltage i fællesspisning og eventuelt nyde en solnedgangsøl med resten af gruppen.

 

Sal er en yderst charmerende ø, hvor der er rig mulighed for at opleve afrikansk kultur. Det vil i løbet af ugen være muligt at deltage i en tur rundt på øen, hvor man bl.a. kan opleve fatamorgana og se lemon sharks på nært hold (egenbetaling ca. 25 euro).

 

Når vi ikke laver yoga eller kitesurfer, er der gode muligheder for at læse en god bog ved poolen eller tage de få skridt ned til stranden for at spille en volleyballkamp med os andre eller blot nyde sandet mellem tæerne.

 

Du vil få en uforglemmelig uge, hvor hvert hjørne af din krop bliver strakt ud og styrket – glæd dig til at mærke vinden i håret og få saltsprøjt på huden under varme himmelstrøg.

 

Yoga
Det er muligt at deltage i yogaen både som øvet og som helt nybegynder. Alt er guidet, og niveauet vil blive tilpasset, så alle får noget ud af det. Yogatimerne er baseret på hatha- og yin-stillinger, hvor vi trækker den friske luft helt ned i lungerne.

 

Kitesurfing
Emely er danmarksmester i kitesurfing, og hun vil på rejsen dele ud af sin store erfaring med tips og tricks.
Hvis du aldrig har prøvet at kitesurfe, men gerne vil lære det, kan du bestille et nybegynderkursus via den lokale kiteskole.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER