Danmark Kitecamp

Girls Only Begynder Kitesurfing Camp 

Hvornår: 10-12 Juni 2022 

Pris: 3995.-

Max 12 deltagere 

Tre dages kitesurfcamp kun for kvinder hos autentiske Lynæs Surfcenter ! Lær at kitesurfe på Danmarks sikreste kitespot (Lynæs) og bliv en del af Danmarks fedeste fællesskab for kvinder og kitesurf!

På begynder campen bliver du lært op fra starten.

På vores intermediate/advanced træner vi transitions, hop og stil! Kan du allerede kitesurfe? Så læs mere om camp for øvede HER. 

tenthouse-standard.jpeg

Det er måske ikke så oppe i tiden at dele ting op i køn, men vi har holdt kvinde kitecamps i mange år og det skaber bare en helt speciel stemning når man slipper 12 piger ud på vandet med kite og bræt! Den her camp er for begyndere, så du kan deltage helt grøn eller med en smule erfaring. Udover vi selvfølgelig gør vores for at lære dig at kitesurfe, så er der maks tøsehygge under halvtaget i aftentimerne, vi skal lave yoga, vi skal i sauna, vi skal spise god mad og vi skal sove i Lynæs SurfCenters hyggelige glampingtelte!

Vandet omkring Lynæs er helt specielt. Den store lav vandstange og beliggenheden inde i en fjord gør Lynæs til et trygt sted at færdes for nye vandsportsudøvere. Samtidig gør den vestvendte strand, at når der er vind, så er der virkelig vind i Lynæs! Vi har vandsportsaktiviteter for alle aldre, størrelser og vejrforhold. 

Program & Undervisning 

Vi tager udgangspunkt i Dansk sejlunions kitesurfer 1 diplom. Diplomet er delt op i to sektioner, som udgør den teoretiske og praktiske del af det at blive kitesurfer. Vi kan ikke garantere dig et diplom på så kort tid, men vi kommer til at gennemgå alle punkter, samt udføre de praktiske øvelser så vidt muligt.

Uanset om du har meldt dig på kvindecamp, Juniorcamp, gruppecamp osv. har vi et fælles program, som vi tager afsæt i. Inden for disse rammer tilpasser vi den specifikke camp, som du har tilmeldt dig, så du får det bedste ud af din weekend.

Vi er naturligvis afhængige af vind og vejr, hvorfor programmet kan ændres og afvige undervejs. Dette vil dine instruktører informere om, når i mødes første dag, hvor de har en bedre vurdering af weekendens vejrmelding og i vil få nærmere information omkring weekendens program.

Dine dage på camp ser således ud:
 

Fredag

I ankommer til surfcentret kl. 15.00. Her vil i blive budt velkommen af jeres instruktører og blive indlogeret i teltene.

Før aftensmad ca. kl. 18.00 vil i have et aktivt element*. Efter aftensmad indbyder vi til fælleshygge i surfcentrets cafés flotte rammer. Baren er selvfølgelig åben!

 

Lørdag

Der vil være morgenmadsbuffet fra kl. 8-9. Herefter mødes vi og gennemgår dagens program lagt ud fra vind og vejr.

Før frokost ca. kl. 12. vil vi igen have et aktivt element* – muligvis et valgfrit træningselement om formiddagen.

Efter frokost går vi igennem noget teori og har endnu et aktivt element* før aftensmaden kl. 18.00 ca.

Efter aftensmaden er baren endnu engang åben og vi håber i vil nyde jeres sidste aften med os under halvtaget eller den åbne himmel.
 

Søndag

Der vil igen være morgenmadsbuffet fra kl. 8-9, hvorefter vi gennemgår dagens program lagt ud fra vind og vejr. Der vil være udcheck senest kl. 11, hvorefter vi laver plads til opbevaring af jeres bagage.

Før frokost ca. kl. 12 laver vi noget aktivt* og efter frokost og inden afslutning kl. 16 kan i regne med både noget teoretisk og *aktivt på programmet.

Kl. 15.30 mødes vi og laver en lille evaluering af weekenden og siger farvel og på gensyn. 

 

* De aktive elementer kan variere alt efter vind og vejr. Vi bestræber os på at have boards under fødderne på den ene eller anden måde. Det kan fx. være i form af en stand up paddle tur, Kitesurf, longboardtur til Hundested havn for is, wakeboard bag båd osv. Der kan også være aktive elementer i form af noget træning, volley kamp, badetur ved havnen osv.

89169604_10222909040380730_5798032813957578752_n.jpg
gruppebillede.jpeg

Hvad er inkluderet? 

Campen kører over 3 dage. Den koster 3.995,- og prisen inkluderer:

  • Overnatning i glampingtelte inkl dyne, linned og badehåndklæde (op til 4 pr telt)

  • Fuld forplejning

  • Kitesurfing undervisning teoretisk og praktisk

  • Aktivitetsmoduler med undervisning i Wakeboard, skimboard, longboard og Stand up paddle.

  • Alt udstyr

  • Mulighed for Dansk sejlunion kitesurfer 1 certifikat

  • Yoga

  • Sauna

*Der gives ikke rabat på fravalg af overnatning samt medbringelse af eget udstyr.

Din instruktør 

Emely Freja fungerer som campleder, yogainstruktør samt kite-instruktør. Emely har siden 2010 udlevet sin drøm rundt omkring i verden, hvor hun har trænet og undervist i både kitesurfing & yoga. Emely er 2 x dansk & 2x tyrkisk mester i kitesurfing (2019, 2020 & 2021). Hun har flere kitesurfing instruktør uddannelser bag sig. Begge Emely’s forældre er yogalærere og hun er vokset op med livsstilen. I 2015 blev hun uddannet 200RYT igennem Yoga Alliance og har siden delt hendes store viden med yogaelever i hele verden. Hendes store rejseerfaring og passion for både vandsport samt yoga giver hende en yderst professionel tilgang til hendes undervisning både i kitesurfing og yoga.

fa87385b-a9fa-43ec-b319-16c81704f955.JPG

Yoga

Yogaundervisningen er tilpasset så både helt nybegyndere og øvede kan deltage. Alt er guidet og tilpasset så alle for noget ud af det. Yoga er ingen konkurrencen og du skal blot komme helt som du er. Yogatimerne tager udgangspunkt i Hatha-yoga men vi berører også elementer fra yin og vinyasa yoga. Yogaundervisningen foregår udendørs hvor vi trækker den rene friske luft helt ned i lungerne.  

B7F85A1E-EAEB-4E59-871B-7678A8D3731B.JPG
Danmark Kitecamp

Krav til deltagerne 

Du behøver ikke at have stiftet bekendtskab med kitesurfing før, for at kunne deltage på en begyndercamp. De fleste af vores deltagere er helt grønne, så du skal ikke være bange for at ende på et hold som skal lære at hoppe og sejle i bølger. Nogle deltagere har typisk allerede lidt erfaring men føler behov for at få opfrisket de basale ting inden for kitesurfing. Det eneste vi beder dig om, er at du skal kunne svømme minimum 200 meter. Har du eventuelle sygdomme, epilepsi, sukkersyge mm. er det vigtigt at du gør os opmærksom på dette forinden kursets start.

Har du været på et kursus inden for de seneste to år og føler dig sikker med en kite i hånden ude på vandet så tjek Kite & Board Camp – Girls Only Intermediate.

Praktisk info

Du kan læse al praktisk info om at være på camp hos Lynæs Surfcenter her.

Danmark Kitecamp

Tilmelding & Spørgsmål 

Du tilmelder dig campen HER 

Du er mere end velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål til campen! 

Kontakt os på e-mail emelyfreja1@hotmail.com eller på WhatsApp +45 30 11 81 92. 

Andre camps? 

Kan du allerede kitesurfe? Så tjek vores Girls Only Øvet Kitecamp ud HER 

Ønsker du at lære at kite eller nyde en dejlig ferie med andre med samme interesse! Så tag med os på Kite Rejse med Yoga til Tyrkiet til August elle September. Læs mere HER.  

Kitesurfing & YOga I Tyrkiet (2).jpg