tir. 08. mar.

|

Kap Verde

UDSOLGT Yoga & Kite på Kap Verde

Rejsen henvender sig til kitesurferen, yogaudøveren eller novicen i begge. Vi starter hver morgen med 1.5 times udendørs yoga efterfulgt af stor morgenmads buffet. Herefter går kursen mod stranden hvor vi kitesurfer sammen. Om aftenen kan man vælge at deltage i fællesspisning og nyde solnedgangen.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
UDSOLGT Yoga & Kite på Kap Verde

Time & Location

08. mar. 10.00 – 15. mar. 10.00

Kap Verde, Sal, Cape Verde

About The Event

Tag med Emely og Winni til Kap Verde Sal.

I skal bo på Oasis Salinas Sea som har en af Sals bedste beliggenheder lige ved den fine Santa Maria-strand og blot en kort gåtur fra hovedgadens restauranter, barer og småbutikker. Mellem hotellet og stranden løber strandpromenaden, som fører dig direkte ind i centrum af Santa Maria. På Oasis Salinas Sea bor du i lyse værelser eller suiter, og om dagen kan du sole og bade i poolen eller i havet. På stranden neden for hotellet indgår både liggestole og parasoller, og her finder du også hotellets kombinerede restaurant og strandbar. Hotellets eget personale arrangerer aktiviteter i dagtimerne og underholdning så godt som hver aften, og vil du forkæle dig selv lidt, kan du bestille en massage eller besøge spaafdelingen. Du kan også træne på egen hånd i hotellets motionsrum. Til hotellets yngste gæster er der en delvist overdækket børnepool og en international børneklub. Oasis Salinas Sea har flere restauranter og barer, og skal ferien være ekstra bekvem, kan du tilkøbe All Inclusive.

Læs mere om hotellet: https://spies.dk/kap-verde/santa-maria/oasis-salinas-sea

Rejsen henvender sig til kitesurferen, yogaudøveren eller novicen i begge. Vi starter hver morgen med 1.5 times udendørs yoga efterfulgt af stor morgenmads buffet. Herefter går kursen mod stranden hvor vi kitesurfer sammen. Om aftenen kan man vælge at deltage i fællesspisning og evt. en solnedgangs øl med resten af gruppen. Det er muligt at deltage i yogaen som både øvet men også som helt ny, da alt er guidet og niveauet vil blive tilpasset så alle får noget ud af det. Yogatimerne er baseret på Hatha og Yin stillinger hvor vi trækker den friske luft helt ned i lungerne. Hvis man ønsker at lære at kitesurfe på turen, er det muligt at booke kursus igennem den lokale kiteskole. Sal er en yderst charmerende ø, hvor der er rig mulighed for at opleve afrikansk kultur. Der vil i løbet af ugen også blive tilbudt at tage på en tur rundt på øen hvor man bl.a. kan opleve fatamogana og se lemon sharks på nært hold. Når vi ikke laver yoga eller kitesurfer er der gode muligheder for at læse en god bog ved poolen eller tage de få skridt til standen for at spille en volleyball kamp med os andre eller blot nyde sandet mellem tæerne. Du vil få en uforglemmelig uge hvor hvert hjørne af din krop vil blive strækket og styrket. Du vil mærke vinden i håret og saltsprøjt på huden sammen med os under varme og blå himmelstrøg.

Emely Freja er yogalærer samt kiteguide på rejsen. Hun har siden 2010 levet hendes drøm rundt omkring i verden hvor hun har kitesurfet og undervist i yoga. Hun er uddannet 200RYT igennem Yoga Alliance og har flere kitesurfing instruktør uddannelser her iblandt International Kiteboarding Organisation. Hendes store rejseerfaring og hendes passion for både vandsport og yoga giver hende en yderst professional tilgang til hendes undervisning samt hendes person. Se mere om Emely her: https://www.instagram.com/emelyfreja/

Din anden yogalærer på rejsen er Winni Petersen, hvis undervisning er baseret på hatha yoga. Winni har taget E-RYT 500 i Indien, som er den højeste yogalæreruddannelse, man kan tage. Hun deltager løbende i yogakurser både i Danmark og udlandet. Winni har haft sit eget yogastudie i Solrød og har stor erfaring med yogarejser. Du vil altid føle dig tryg og godt tilpas i hendes hænder. Læs mere om Winni her: http://www.yogawinni.dk

Praktisk info Prisen er 8.995,- pr. person I prisen indgår: · Flyrejse med Sunclass Airlines t/r · Mad ombord på flyet · 20 kg bagage på flyet · Bus fra lufthavn til hotel t/r · Delt dobbeltværelse · Morgenmad · Yogaundervisning i alt 6 gange · Klimakompensation · Fællestransport en gang om dagen til/fra kitestranden · Kitespotguide · Kitesurfing tips og tricks

Afrejse fra København 9/3 kl. 09.15, via Göteborg, ankomst på Kap Verde kl. 16.20 Hjemrejse fra Kap Verde 16/3 kl. 18.20, ankomst i København kl. 02.50 (10/3)

Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse. 7.995.- Tillæg for enkeltværelse: fra 1.400,- Tillæg for All Inclusive: 2.480,- Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Medbring egen yogamåtte på denne rejse. Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagerere. Kap Verde opkræver en turistskat, som skal betales på stedet. Beløbet er ca. 2 EUR pr. person/nat og skal betales af alle fra 16 år og opefter for maks. 10 nætter. Skatten betales direkte til hotellet og er ikke inkluderet i rejsens pris.

Tilmed dig via linket: https://www.spies.dk/sport/yogarejser/kap-verde-yoga-kite-marts2022